08 jun

Een schoolreisje is altijd een feest maar dit jaar was het voor de groepen zeven ook een groot avontuur! Met de bus naar het verre Biddinhuizen voor een dag plezier en adrenaline in de hoogste, snelste en engste achtbanen van Nederland!

In de bus was al meteen een gezellige boel met muziek, spelletjes en feitjes. Aangekomen in Walibi zijn we eerst naar onze ontmoetingsplaats gegaan bij de boomstammenbaan. Daarvandaan zag je ook meteen de nieuwe achtbaan Lost Gravity. Man, wat was die hoog en eng!

Meteen daarna gingen de groepjes op pad. De ene groep ging direct naar de hoogste achtbaan Goliath en de ander begonnen wat rustiger aan in de zweefmolen of Tomahawk. Er was zoveel te zien en te doen dat je echt goed moest overleggen waar je naartoe ging. Er waren zelfs kinderen die door het mooie warme weer de hele dag te vinden waren in de water-attracties!

Ook de juffen en meester gingen mee in de verschillende attracties! Soms gilden ze zelfs harder dan de kinderen! Nadat we om 13 uur een flinke zak friet hadden gegeten ging de pret nog door tot ver in de middag! Met een ijsje in onze hand zijn we terug gelopen naar de bus waar de vermoeidheid na zo’n dag vol attracties toesloeg!

Iedereen heel erg bedankt voor de leuke dag!