21 jun

Het zonnetje schijnt en zweetdruppeltjes lopen over de gezichten van de leerlingen uit groep 4b. Niet alleen van de warmte, maar ook uit opperste concentratie. De Citotoets-weken zijn bijna ten einde en alle leerlingen laten nog eenmaal zien wat ze dit jaar allemaal geleerd hebben.
De time-timer loopt langzaam af en als het eindsignaal dan eindelijk klinkt, worden de potloden met een diepe zucht neergelegd. Een zucht van opluchting, van zowel de leerlingen als van de juffen.
Als beloning van het harde werken, organiseert groep 4b een waterballonnengevecht. Met de hulp van een ouder en leerlingen zelf worden er wel 200 waterballonnen gevuld! Deze worden allemaal naar het grasveldje achter school gesjouwd. En dan kan het waterballonnengevecht beginnen.