21 jan

hoerawehebbenerWoensdag 27 januari beginnen de voorleesdagen. En een dag later de gedichtenweek. Omdat voorlezen zo verschrikkelijk belangrijk is, willen wij er op school weer veel aandacht aan besteden.

Zo hebben we dit jaar de volgende activiteiten voor de kinderen op het programma staan:

• Woensdag 27 januari: het voorleesontbijt voor de kleuters en groep 3.
  • Donderdag 28 januari: Gedichtenparade voor de groepen 3-8
  • Maandag 1 februari: groep 7B leest voor aan groep 1/2
  • Woensdag 3 februari: groep 7A leest voor aan groep ½. De groepsleerkrachten lezen voor bij hun parallel
  • Daarnaast zullen de leerkrachten tijdens lessen aandacht aan het schrijven van gedichten

Ook voor de ouders organiseren wij een activiteit: een cursus voorlezen voor ouders

Dinsdag 2 februari willen wij ouders laten zien wat een goede manier is waarop je met je kind een prentenboek kunt lezen. We beginnen gelijk na de inloop om 8.45 uur.