13 dec

Bezoek stichting ‘Slaag Altijd’.

“Slaag altijd” is een stichting die zich inzet voor talentontwikkeling van jongeren. Zij proberen met een team van bevoegde docenten, dokters, ingenieurs en sporters alles eruit te halen wat erin zit bij jongeren hier in de buurt. Denk hierbij aan schoolbegeleiding, examentrainingen, verschillende workshops, voorlichtingsdagen, sportdagen, hulp bij solliciteren en leuke uitjes. Zij proberen jongeren te laten zien wat hun kansen zijn in onze maatschappij en dat je met hard werken en de juiste begeleiding overal kan komen waar je wil.

Wij vonden dit een mooi initiatief en willen dat de leerlingen zich bewust worden van de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot hun ontwikkeling.

Verslag van leerlingen groepen 8:

Woensdag 29 november 2017 zijn de groepen 8 op bezoek gegaan bij ‘Slaag Altijd’.

We kwamen binnen en kregen meteen een rekenopdracht dat op tafel was neergelegd. Niemand kon het oplossen iedereen zei dat het onmogelijk was. Toen de meester het voordeed bleek het best simpel te zijn.

We hoorden verhalen van hen, allemaal best interessant, waardoor je meer gemotiveerd bent voor de middelbare school. Ze leerden ons ook dat je voor je doel moet blijven vechten, en dat je nooit bang moet zijn om vragen te stellen. Het was een superleuke ervaring. Dat was een beetje onze verhaal over het bezoek aan ‘Slaag altijd’.

Dounia en Chahid