Dit artikel is gemaakt door Lamia Tanouti en Sohaib Lechkar uit groep 7a

Op de Burgemeester de Vlugtschool hebben we een vakantiebeurs georganiseerd en gepresenteerd. We hebben ook meerdere minikraampjes gemaakt.

De groepen 5 , 6 , 7 en 8 hebben meegedaan met de vakantiebeurs en ze hebben het ook gepresenteerd aan elkaar. Twee weken lang mochten we in de middag aan het project werken. We hebben informatie opgezocht over de vakantiebeurs en we hebben google translate gebruikt om dingen naar het Engels te vertalen.

In groep 7a hebben we gewerkt aan een Engelse website en een power point. Ook hebben we een muurkrant en een minikraampje gemaakt.

We hebben heel hard gewerkt aan het minikraampje. We hebben eerst een doos gevonden en die hebben we helemaal versierd met gekleurd papier en glitter. We hebben er ook een vliegtuig opgezet met satéprikkers.

Op de laatste dag van het project gingen we presenteren aan de groepen van de bovenbouw. De presentatie vonden we heel leuk en de andere klassen hebben het ook goed gedaan!