10 dec

Teamsamenstelling

Aan het eind van dit kalenderjaar nemen we afscheid van meester Louis en meester Eddie. Zij gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Meester Jaap gaat weer op een andere school werken en juf Yvonne gaat haar klassentaken verruilen voor ondersteunende taken voor de hele onderbouw. We hebben ons best gedaan om de beste vervangers te vinden en zijn blij dat we die gevonden hebben in de personen van Juf Silvia (4b en 5B) en Juf Joëlle (1/2D). Daarnaast wordt ons team ook versterkt met juf Rianne. Zij gaat ook in de onderbouw werken en daarnaast gaat zij ondersteuning bieden in de midden- en bovenbouw.

Daarnaast gaan de juffen Cheyenne (6B), Lotte (8A), Saskia (1/2D) en Sylvia (7A) meer werken om het verlies van meester Louis en meester Eddie op te vangen. Daarnaast is juf Farida gelukkig weer terug en zij gaat samen met juf Malika werken in klas 5A.

Teamindeling - Burgemeester de Vlugtschool - Januari 2016