19 aug

Sportdag 2020 was een groot succes. Op het laatste moment is er een driedaagse sport en spelletjes dag georganiseerd.

Maandag was voor de middenbouw, TK 2 en TK 3. Dinsdag was voor de kleutergroepen en de TK 4. Woensdag was voor de bovenbouw en TK 1.

De eerste twee dagen was een sport en spel dag waarbij de klassen met elkaar ik groepjes verschillende spelletjes mochten uitvoeren. Een deel in de gymzaal en een deel op het sportveld. De kinderen hebben zichtbaar genoten en alle kinderen deden sportief mee!

Met lachende gezichten gingen de leerlingen terug naar hun klas waar ze getrakteerd werden op een ijsje. Heel veel dank aan de groepen 8 die de onder en middenbouw leerlingen super goed hebben begeleid.

Op woensdag werd de bovenbouw getrakteerd op een potje laser gamen. Geheel onverwachts werden de leerlingen in groepjes van 10 uit de klas gehaald en mochten tegen een ander groep gaan strijden om de meeste punten.

De hele gymzaal was omgetoverd tot een donker verlichten wereld met hindernissen en schuilplekken. Zelfs de leraren kwamen kijken en sommige deden mee! Je zag het verschil niet meer tussen de leerlingen en de leraren. Allemaal veranderde ze in hyper actieve strijders vol adrenaline.

Na ongeveer 30 min was het afgelopen en gingen de leerlingen helemaal bezweet terug de klas in. “Wat een gaaf spel was dat, ik ben helemaal gesloopt.” Was een van de opmerkingen van een groep 8 leerling.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar!