01 jul

Smullen maar!

Afgelopen vrijdag vierden we het Suikerfeest op school. Alle kinderen hadden heerlijke dingen meegenomen. De klassen weren gezellig ingericht en de groepen 4 hadden bij beeldende vorming een slinger gemaakt.

De dag begon met het kleuren van een kleurplaat voor de tekenwedstrijd. Alle kinderen waren druk aan het kleuren en de mooiste tekeningen werden gemaakt. Ook gingen we kijken naar de dans die een aantal kinderen van de groepen 3 en 4 met een dans juf hadden gemaakt.

Na de pauze gingen de groepen 4 spelletjes spelen. Maar niet alleen in de eigen klas maar de beide groepen 4 gehusseld. In de klas van juf Dayonne waren kinderen van 4A en 4B spelletjes aan het spelen en in de klas van juf Anna ook.

Na de tweede pauze gingen de kinderen een film kijken en toen was de dag alweer bijna om. Of toch niet… Eerst gingen we met de hele school nog naar het trommelconcert van groep 7 luisteren. Zij hadden erg goed geoefend en dat kon je horen! Daarna werden de winnaars van de tekenwedstrijd bekend gemaakt! In de groepen 4 waren dat Haffsa (4A) en Safouan (4B).

Ten slotte gingen we nog snel naar de klas waar de kinderen een verassing kregen die zij mee mochten nemen naar huis.

De meesters en juffen mochten na schooltijd nog genieten van heerlijk eten dat door de ouderraad gemaakt was.

Wat een leuke dag!