08 jun

Na heel lang wachten , waren de kinderen van groep 4 eindelijk verlost van rekenen en taal en mochten ze op schoolreis.

De kinderen waren allemaal erg enthousiast en kwamen die ochtend vroeg op school .Om 9 uur precies vertrok de bus richting het pretpark genaamd “Koningin Julianatoren.

“Na een reis van ongeveer 70 minuten kwam de bus in Apeldoorn aan .

Onder een temperatuur van 23 graden hebben de kinderen en de begeleiders genoten van meer dan 60 te gekke attracties.

Stoere kinderen kozen vaak voor spannende attracties zoals de Tollende muis, Razende Raceauto’s, Springend Water, Rollerskates enz…

Om 12:30 was het lunchtijd we hebben daar een lekker warm patatje genuttigd , een verfrissend drankje en tot slot een ijsje.

De leerlingen hebben niet alleen genoten van de attracties maar ook van het ontzettend mooie weer op die dag.  Ze hebben een super leuke dag gehad.

Om 14:30 vertrok de bus terug richting de school met zingende kinderen aan boord.

De chauffeur was een aardige man. Hij maakte het erg gezellig onderweg.

Al met al was het een top dag!