Leren van en met elkaar.

Het schooljaar is alweer volop bezig en wat wordt er hard gewerkt door iedereen! Zo, ook in groep 6B. In de klas vinden wij het belangrijk dat we allemaal met plezier naar school gaan en met én van elkaar leren. Dat betekent ook dat wij respect hebben voor elkaars verschillen. Juist door samen te werken, oefenen wij dit.

Afgelopen week was het voor het eerst (dit schooljaar) dat wij in tweetallen op de Chromebooks mochten werken. Hoe leuk is het om samen een spel te spelen en tegelijkertijd hiervan te leren! Zo hebben wij van taal de (moeilijke) woorden van de week rondom het thema Amsterdam geoefend. Weet jij bijvoorbeeld wat ‘authentiek’, ‘hedendaags’, ‘monument’ en ‘grachtengordel’ betekent? Zo niet? Kom het gerust vragen aan de kinderen van groep 6B!