Beste ouders/ verzorgers,

Vanwege aanhoudende lekkage en problemen in de stroomvoorziening in het “BUCO” noodgebouw is dit gebouw morgen niet geschikt om les in te geven.

De Gemeente en de partijen die het onderhoud moeten verzorgen zijn al de hele dag bezig maar de problemen zijn niet in een dag op te lossen.

Omdat wij de veiligheid van onze leerlingen het aller belangrijkst vinden betekent dit dat wij morgen (woensdag 24 februari 2016) geen lesgeven aan de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8. De leerlingen zijn daarom vrij. Zorgt de opvang van uw kind voor problemen? Dan kunt u contact opnemen met school.

Wij houden u in de loop van woensdag op de hoogte of het gebouw donderdag weer gereed is om les te geven. U mag er vanuit gaan dat donderdag en vrijdag de lessen gewoon weer doorgaan.

Mocht u vragen hebben kunt u ons bereiken op 020 – 613 00 13.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Jan Bak