30 apr

De laatste dag voor de vakantie hebben we spelletjes gedaan in alle klassen omdat het Koningsdag was op school. De gang en klassen waren versierd met oranje slingers. Ook de juffen hadden een beetje oranje aan. Er waren mama’s in de klassen die ons hebben geholpen met de spelletjes. De juffen liepen met ons mee naar de andere klassen waar we hele leuke dingen hebben gedaan. We hebben kleurplaten gemaakt en de Nederlandse vlag op ons gezicht gekregen met schmink. Ook hebben we mooie kronen gemaakt van rood, wit en blauw. Met oranje slingers eraan. We hebben ballen gegooid op blikken en in tonnen. We hebben in de klas van juf Anita aan de overkant de stoelendans gedaan. Er was leuke muziek. Er was ook een echte bioscoop in de klas van meester Stefan en juf Saskia, hier kregen we lekkere yoghurt. We mochten op de stoelen en op de grond zitten. Het was donker en we moesten stil zijn, ook de mama’s en juffen. We hebben twee filmpjes gekeken! Het was een hele leuke dag. ’s Middags hebben we even gewerkt en buiten gespeeld.