Het thema van de Kinderboekenweek is vriendschap.
Maandag- en dinsdagmiddag hadden we een leuk circuit. In elke klas kon je wat anders doen. Je mocht zelf kiezen met je vriendje wat je ging doen en dit wel vier keer in totaal.
Bij juf Anita en juf Dayonne werden er mooie kunstwerken gemaakt van klei.
Bij juf Jennifer en Dayonne werden er armbandjes gemaakt van loombandjes wat de nodige inspanning koste.
Bij juf Saskia mocht je een fotolijstje maken en met je vriendje op de foto.
Bij juf Maartje werden er heerlijke snoepkettingen voor elkaar gemaakt. Dat was smullen geblazen!
Bij juf Tanja hebben de kinderen met elkaar een spelletje gemaakt. Je mocht samen een puzzel maken of memory.
Juf Merlissa had een leuk vriendjes circuit gemaakt in het speellokaal. Zo moest je samen door het spinnenweb, samen over balken lopen en mocht je elkaar duwen op het skate board. Je moest ook nog samen met je vriendje een bal tussen twee stokken naar de overkant brengen.
De kinderen hebben dit alles echt top gedaan als echte vrienden voor het leven.