03 dec

Voorbereidingen van het Kerstkoor zijn in volle gang.

De groepen 6 t/m 8 leerlingen konden zich afgelopen week inschrijven om deel te nemen aan het Kerstkoor. Ongeveer 30 meisjes en jongens doen dit jaar mee. De reden dat ze meedoen is heel verschillend. Hieronder een paar uitspraken van de leerlingen:

• “We hebben met een groepje vorig jaar ook mee gedaan en vonden dit heel leuk.”
  • “Ik vind het leuke liedjes, vooral in het Engels en je wordt er heel blij van.”
  • “Ik vind het leuk voor een grote groep mensen op te treden, want ik mag dan mooie kleren aan en krijg een bloem in mijn haren.”

Wat ze in ieder geval allemaal gemeen hebben is dat ze graag en goed zingen. We nodigen dus alle ouders, grootouders, begeleiders, broers en zussen uit om te komen kijken naar de uitvoering op donderdag 19 december. Het wordt genieten en u mag zeker ook meezingen met deze leerlingen.