29 mrt

Op dinsdag 28 maart hadden we juffendag. Alle juffen van groep 1/2 waren jarig!! We mochten verkleed of in onze mooiste kleren naar school komen. De juffen hadden dit ook gedaan. Ze waren heks, tovenaar, indiaan, piraat en nog veel meer. We hebben allemaal zelfgemaakte cadeautjes gegeven aan onze juffen en we gingen in alle klassen leuke dingen doen. We hebben disco gehad met de stoelendans. Ook hebben we heel veel spelletjes gedaan in een klas, zoals twister en ballen gooien en sjoelen en ook het spel vier op een rij en dan was het spel zo groot, hij was groter dan ons. Er was ook een bioscoop in onze school!! Daar gingen we koekhappen en limonade drinken. Ook was er bingo en werden we geschminkt, als we dit wilden. En eigenlijk waren wij ook een beetje jarig want we hebben allemaal een mooie verjaardagsmuts gemaakt. In alle klassen waren mama’s en papa’s die ons gingen helpen zodat de juffen met ons mee konden lopen van klas naar klas. Mama’s en papa’s, bedankt!!