23 nov

Wat hebben we al veel leuke dingen gedaan in groep 1/2E. Niet alleen buiten is het echt herfst geworden, ook in groep 1/2E vallen de blaadjes van de bomen en zoeken we naar kastanjes. Met het mooie herfst weer hebben we veel buiten gespeeld. We hebben bladeren geveegd met bezems uit de klas en herfstliedjes gezongen (herfst ,herfst wat heb je te koop… zie je de kastanjes aan de bomen…) Ook hebben we lekker geknutseld. Onze prachtige klei herfstwerkjes staan in de vitrine! De kinderen van groep 1 hebben mooie paddenstoelen geplakt.

We zijn met groep 2 druk aan het tellen en we hebben al de letters : k, m, h, b, s, en p geleerd! De grotere kinderen leren de kleinere kleuters helpen bijv. met opruimen, met jassen dichtmaken en ook met veters vastmaken want veel kinderen hebben al hun VETERDIPLOMA!!!!

Wat is het gezellig in groep 1/2E!