22 jun

Omdat de extra juffen weggaan in groep 1/2 a en 1/2 e, zijn we naar de kinderboerderij geweest. Het was super lekker weer en we hebben veel dieren mogen aaien. Eerst moesten we lopen met de juffen en alle mama’s. We hebben liedjes gezongen en gewacht bij het stoplicht tot hij groen was/ Toen we op de kinderboerderij waren, hebben we eerst fruit gegeten en heeft de juf verteld over wat je wel en niet mag doen bij de dieren. Belangrijk was dat je bleef lopen en zachtjes praat. Dus niet rennen en schreeuwen. Zo worden de dieren niet gek en blijven ze rustig. Er waren koeien en kalfjes, varkens en biggetjes, geiten, paarden en een hond. Ook een paar katten. We wisten goed hoe we met de hond moesten spelen want dat hebben we geleerd van juf Annemieke. Er was ook een speeltuin met een glijbaan en schommel. Ik wil nog zeggen dat de juffen van de andere klassen ook naar de kinderboerderij moeten gaan! Het is super leuk.