16 okt

Het thema mensen is bijna voorbij. We hebben geoefend in de kapsalon in de klas. Vandaag gaan we met de hele klas, de juffen en twee mama’s naar de kapsalon dicht bij school. We moeten hier ver voor lopen! Toen we naar de kapper liepen zagen we een super snelle politieauto. Ook een van de brandweer. Maar er was geen brand.

In de kapsalon zijn heel veel mensen. Alle kapsters zijn klanten aan het helpen. Er worden haren gekruld met een föhn, haren geverfd en zelfs plukjes haar aan het echte haar vastgemaakt. Wow! Hoe doen ze dit? De kapsters zijn heel snel. Er waren ook mensen aan het wachten.

De juf heeft ons alles laten zien, de spiegel, de kam, de borstel, de haarspeldjes en ook het nephaar.

Wist je dat onze juf heel goed haren kan wassen? Ze heeft het bij alle kinderen uit de klas gedaan. Wel voor de nep, zonder shampoo en water.

We gaan bijna werken met het thema herfst. Waar zullen we dan naartoe gaan?

Kapsalon Kardelen bedankt!