11 okt

De Kinderboekenweek is in volle gang op de Vlugtschool! De klassen zijn versierd en de juf of meester leest spannende verhalen voor. Er zijn allemaal nieuwe boeken besteld die meteen populair zijn in de klas.

In groep 7a gaat het licht uit als de juf voorleest uit het nieuwe boek ‘Gruwelijk grappige griezelverhalen’. Verhalen over horrorclowns en enge chirurgen… Gelukkig zijn de verhalen niet alleen griezelig, maar ook grappig. De leerlingen willen zelfs de rolluiken naar beneden om het extra spannend te maken! Misschien dat we de klas écht helemaal donker maken op vrijdag de 13e

Op vrijdag de 13e is de afsluiting van de Kinderboekenweek. Leerlingen uit de bovenbouw gaan voorlezen aan de leerlingen uit de onder- en middenbouw. De leerlingen uit de groepen 7 bedenken spannende verhalen voor de groepen 3. Niet té spannend natuurlijk, want de 3e groepers moeten het wel leuk vinden!

In de klas maken we elke dag even tijd voor het bedenken en schrijven van een spannend verhaal. Ook worden er griezelige tekeningen bij gemaakt.

Wij kunnen niet wachten tot vrijdag de 13e!