kinderboekenweek2015
Vandaag is op de Vlugtschool de Kinderboekenweek van start gegaan. De leerlingen keken allemaal naar een toneelstuk waarin het thema “Raar maar waar” werd ge├»ntroduceerd.

In het museum van rare dingen is een inbraak gepleegd, juist als de Koning en de Koningin een kijkje zouden komen nemen. Beveiliger Bob heeft met de hulp van Bassie en Adriaan, Catwoman, Totaly Spies en een Ghostbuster nog geen kunstwerken teruggevonden. Het museum is helemaal leeg. Wat nu?

Gelukkig gaan de leerlingen van de Vlugtschool de directeur van het museum helpen. De komende week werken ze hard aan kunstwerken met het thema “Raar maar waar” om het museum te vullen. Zullen ze op tijd klaar zijn voordat de koning en de koningin komen? Wij zijn benieuwd.