• jul

Tijd: 18.30 tot 20.00 uur

Locatie: Gymzaal van het oude schoolgebouw

aanstaande dinsdag 12 juli is het zover. De première van het afscheidsstuk van groep 8: “Strafwerk, werkt!” In het stuk krijgt een klas vol drukte als straf van de meester de opdracht een opstel te schrijven. Dit opstel is de basis voor een groot avontuur vol intrige, spanning en een verrassend einde.

Namens alle leerkrachten van groep 8 willen wij u graag uitnodigen om deze bijzondere avond bij te wonen. Uw kind krijgt maandag vier entreebewijzen voor de voorstelling. Wij horen graag wie van deze kaarten gebruik gaat maken om verwarring bij de deur te voorkomen. De deuren van ons tijdelijke theater (de gymzaal van het oude schoolgebouw) gaan om 18.30 uur open. Om 19.00 uur begint de voorstelling. Komt u alstublieft op tijd. De voorstelling duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Kinderen zijn tijdens de avondvoorstelling niet welkom. Helaas is in het verleden gebleken dat tijdens de voorstelling vooral jonge kinderen wel eens willen huilen en daardoor voor afleiding zorgen. Wij willen graag dat deze avond in het teken staat van de leerlingen van groep acht zonder afleidingen van andere zaken. Kinderen die in lagere groepen zitten krijgen de voorstelling ‘s middags al te zien en kunnen dan van de podiumkunsten van hun oudere broer of zus genieten. Wij hopen dat u begrijpt dat wij hierin geen uitzonderingen kunnen maken.

Wij hopen u dinsdagavond te mogen verwelkomen.
    Mocht u nog vragen hebben kunt u zich wenden tot de leerkrachten van groep 8.

Met vriendelijke groet,

Meester Humphrey, Juf Lillian, Juf Lotte, Juf Joyce