23 jun

De Burgemeester De Vlugtschool viert de start van de nieuwbouw.

Onder begeleiding van een djembéband, gevormd door de leerlingen van de groepen 7, is vandaag symbolisch de start van de nieuwbouw van de Burgemeester de Vlugtschool aan de Jan de Louterstraat gevierd. Naast alle leerlingen en leerkrachten waren de bestuurder, de architect en aannemers, vertegenwoordigers van het stadsdeel/gemeente, veel ouders en belangstellende buurtbewoners aanwezig.

Bob de Bouwer heeft samen met een aantal leerlingen, toegejuicht door alle aanwezigen,  de wensput onthuld waarna de leerlingen hun wens in de put gelegd hebben. Deze put zal op het nieuwe schoolplein een mooie plek krijgen. Als afsluiting zijn heel veel kinderen (en soms ook ouders) op de foto gegaan met Bob de Bouwer. Als de nieuwbouw klaar is zullen we weten of de wensen van de kinderen zijn uitgekomen.

De nieuwe school zal in de zomer van 2018 opgeleverd worden en ruimte bieden aan 20 klassen, een voorschool en een dubbele gymzaal. De Burgemeester De Vlugtschool heeft dan de ruimte om de talenten van hun leerlingen nog beter te ontwikkelen!