17 mrt

Op 7, 8 en 9 maart hebben de kinderen van groep 3 t/m 8 de talentenweek gehad. De kinderen konden van tevoren aangeven welke zes onderdelen ze het leukst vonden en aan de hand daarvan werden de kinderen ingedeeld bij een workshop. De onderdelen waar zij uit konden kiezen waren:
drama, zang, mode, dans, techniek, ICT, natuur, schilderen, fotografie, film, koken, creatief schrijven.

3 dagen lang hebben de kinderen zich bezig gehouden met een van deze onderdelen om er zo ook achter te komen waar hun talent ligt. Zo hebben er kinderen kokoskoekjes gebakken, een boek gemaakt, gebouwd, eten of knuffels geschilderd, gekeken naar vogels, gezongen, toneel gespeeld, eigen kleding ontworpen en nog veel meer.

Op vrijdag was de afsluiting en konden de kinderen kijken wat er in andere workshops werd gedaan.

Hierbij een kleine foto-impressie van wat er allemaal gedaan is.