Donderdag 14 februari was het dan zo ver.

Ons prachtige nieuwe schoolgebouw zou officieel geopend worden. Die ochtend kwamen de ouders met hun kinderen, onder een kleurige ballonnenboog door, de school in.

We kwamen allemaal samen in de grote gymzaal. Er werden veel liedjes gezongen en de feeststemming kwam er al in.

Juf Eva wilde de school wel openen maar ze had de burgemeestersketting, die al jaren bij de school hoort, niet.

Het was ongelooflijk maar we hebben het allemaal gezien: ineens stond de oude burgemeester de Vlugt op het podium. Hij overhandigde juf Eva de burgemeestersketting en toen kon zij de school officieel openen.

Alle ouders en kinderen werden getrakteerd op een heerlijk gebakje en de rest van de dag was het feest!Wat een gezellige dag!