15 sep

Beste ouders en leerlingen van de Burg. de Vlugtschool.

Vandaag, 15 september is mijn laatste dag op school. Ik ga met  pensioen. Ik heb al die jaren met veel plezier hier op school gewerkt. En vooral genoten van alle kinderen, en dan vooral van de handjes schudden bij de deur. Ik zal dat dan ook heel erg missen.  Er breekt een nieuwe periode in mijn leven aan. Ik ga lekker genieten van mijn vrije tijd, vakantie en hobby’s. Ik zal me zeker niet gaan vervelen en ik kom regelmatig nog even langs. Ik ben ook erg blij dat Naima mijn opvolgster is, zij kent de school, het team, de ouders en de kinderen, ik wens haar veel succes.  Ik wil ouders, kinderen en collega’s bedanken voor een leuke, fijne en fantastische tijd op deze bijzondere school. Ik zal jullie missen. Tot ziens!!

Juf Mies