11 jul

De groepen 7 tellen af!

Het jaar is bijna voorbij… en wat hebben we veel gedaan. Keihard werken aan Staal en rekenen, een vakantiebeurs organiseren, presentaties geven, een mannequin challenge doen, prachtige optredens geven tijdens de parade, een bezoek brengen aan het Philharmonisch orkest, het Rijksmuseum en ga zo maar even door. Natuurlijk hebben de leerlingen ook de entreetoets gemaakt en heeft iedereen zijn voorlopig advies gekregen. Kortom: het was een druk jaar.

Vanaf maandag hebben we nog 8 dagen les tot de zomervakantie begint. Daarna worden de zevende groepers de achtste groepers. Dus: ‘nog 8 dagen tot groep 8!’ Vandaar dat de leerkrachten van de groepen 7 vanaf nu elke dag een kleine verrassing hebben in de middag. Dit kan van alles zijn: een balspel op het grasveld, een spannende stoelendans of een verfrissende traktatie. Elke ochtend mag een leerling een envelop openen om te kijken wat de verrassing van de dag is. Zo maken we er samen een leuk einde van het jaar van.

De leerkrachten van groep 7