13 sep

Beste ouders/ verzorgers,

De afgelopen dagen en de komende dagen is het (eindelijk) zomers in Nederland. De zon en de warmte zijn er natuurlijk vooral om van te genieten maar zorgen er helaas ook voor dat de temperatuur in onze tijdelijke lokalen (vooral in de BUCO) oplopen tot boven de wettelijke norm.

In het belang van onze leerlingen en de werkbaarheid hebben wij daarom besloten morgen (woensdag 14-09) en overmorgen (donderdag 15-09) een tropenrooster in werking te stellen.

Wat betekent dit?
Morgen en overmorgen beginnen de lessen om 8.00 uur (een half uur eerder dan normaal). De leerlingen werken tot 13.00 uur door, zonder lunchpauze, en zijn daarna vrij. Op deze manier halen wij het hoogst mogelijke uit de leertijd voordat het te warm wordt.

Omdat begrijpen dat het voor u als ouder/verzorger lastig kan zijn om op het laatste moment opvang te regelen: mogen leerlingen die niet naar huis kunnen als het niet anders kan tot 14.15 uur op school blijven.

Vrijdag 16-09 wordt het weer koeler en beginnen de lessen ‘gewoon’ om 8.30 uur.

Mocht u vragen hebben horen wij het graag.

Namens het team van de Vlugtschool,

J. Bak