10 jul

In groep 1/2 b hebben we juf Chaima en juf Yelda gehad. Zij hebben heel goed onze juf en meester geholpen in de klas. Het was super leuk met hen. Omdat de juffen naar een andere school gaan, hebben we met de juf dingen gemaakt voor de juffen. Voor juf Chaima hebben we op onze handen mogen verven en dit op een groot papier gedaan. Want als iemand weg gaat dan zwaai je. Aya en de juf hebben erbij geschreven. Er staat bij; doei juf Chaima en van alle kinderen van groep 1/2 b. De juf was blij met alle handjes. Voor juf Yelda hebben we letters gemaakt op papier en hier heeft de juf foto’s van gemaakt. Het waren super veel letters. De letters zeggen; doei juf Yelda. Ook van groep 1/2 b. Meester Stefan staat ook op de foto. Kijk maar eens hoe het eruit ziet. Het is heel mooi. We hebben van de juffen lekkere dingen om te eten gekregen. En ook belleblaas. Juf Chaima en juf Yelda, bedankt!!!