01 feb

De laatste weken hebben steeds meer kinderen de zgn. “heelys” of “wheelies” aan als ze op school komen. Dit zijn schoenen met wieltjes eronder waardoor je kunt lopen én skaten. Leuk voor de leerlingen maar wij vinden het gevaarlijk. Kinderen lopen de trap op en af met deze schoenen, ze vallen op het schoolplein en struikelen over de kleden die in sommige lokalen en leerpleinen liggen. Om de veiligheid van uw kind te kunnen blijven waarborgen hebben we daarom besloten de “heelys” of “wheelies” m.i.v. dinsdag 2 februari op school en/of het schoolplein te verbieden.

Wij verzoeken u dringend uw kind van deze maatregel op de hoogte te brengen. Natuurlijk zullen de juffen en meesters dit ook in de klas gaan vertellen.

Hopende op uw begrip én medewerking, namens het team van de Burgemeester de Vlugtschool,

Jan Bak