04 apr

Vrijdag 1 april gingen de kinderen met de juffen een grap uithalen en de juffen deden hetzelfde met de kinderen. Groep 6a ging de juf haar mok pakken en deze met plakband op het bureau plakken. Maar de juf zag het een beetje. Groep 6b ging de pantoffels van de juf in de kast verstoppen. De juf kon haar pantoffels niet vinden. De grap van de juffen was best gemeen. Meester René kwam donderdag in de klassen vertellen dat er een waslaag op de grond zou komen dus dat we niet met onze schoenen naar binnen mochten. Wel met sokken en pantoffels. Vanmorgen kwam iedereen met sokken en pantoffels naar school. Groep 6b wist net voor de 1e pauze dat het een grap was. Maar groep 6a wist het pas na de pauze. Sommige kinderen geloofde niet dat het waar was. MAAR HET WAS EEN  1 APRIL KIKKER IN JE BIL GRAP. Ook zei Juf Cheyenne tegen de kinderen van groep 6a dat ze een Topo en aardrijskunde toets hadden maar het was niet waar. Sommige kinderen wilden in hun sokken of pantoffels blijven en dat mocht. En zo eindigde het voor de groepen 6. Het was een leuke dag met leuke grappen!